Overeenkomsten voor ‘De Groene Prins’ Den Haag getekend

19 juni 2024

Overeenkomsten voor ‘De Groene Prins’ Den Haag getekend

Huur- en koopwoningen

Recent tekenden Van Rhijn Bouw en woonstichting Haag Wonen de overeenkomst voor de bouw van huurwoningen in De Groene Prins in Den Haag. Ook is er getekend voor de bouw van koopwoningen in opdracht van Damlaan Ontwikkeling BV.

Het project omvat 13 stadswoningen en 55 sociale huurwoningen. Met de komst van De Groene Prins krijgen gezinnen de kans om een duurzame woning te kopen of te huren in een natuurlijke en groene omgeving. De nieuwe woonwijk zal worden gevestigd op de locatie van voormalig Tuincentrum Hanenburg aan de Groen van Prinstererlaan.

 

Rust én reuring

De wijk ligt dichtbij belangrijke uitvalswegen. Dankzij de vele fietspaden in de omgeving kunnen ook fietsliefhebbers hun hart ophalen; zowel het strand als het historische en bruisende centrum van Den Haag zijn zo goed en snel te bereiken.

De stijl van de woningen is geïnspireerd op de achterliggende Italiaanse wijk. De individuele dwarskappen met een prachtige houten aftimmering, eigentijdse gemetselde plint, geïntegreerde plantenbakken in de gevels en houten raamkozijnen, maken dat de woningen direct in het oog springen. De bomen, heesters en begroeiïng rondom maken het geheel af.

Parkeren zal onder woningen gebeuren, de inrit zal aan de Groen van Prinstererlaan komen. Samen met het groen zorgt dit dat de wijk een heerlijke speelplek wordt voor de jonge bewoners. De gezamenlijke groene binnenhof zal voor alle bewoners een fijne ontmoetingsplek zijn!

De huurwoningen zullen tzt worden aangeboden via woonstichting Haag Wonen.

Voor de koopwoningen verwijzen wij u naar de website:

 

De Groene Prins