Over ons

Samenwerken als fundament

Wij zijn Van Rhijn Bouw

Met zo’n 80 collega’s ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden wij projecten in regio Zuid- en Noord-Holland.

Thuisvoelen, daar doen we het voor

Vaak rijden onze collega’s na oplevering van een project zelf nog even langs. Als dan ’s avonds de lichten branden in zo’n woning en de bewoners zitten gezellig met elkaar aan het avondeten… Ja, dat maakt ons blij.

Toen en nu

1971

Start Van Rhijn Bouw

Het is 1971 als Jan van Rhijn sr. de stoute schoenen aantrekt en besluit om voor zichzelf te beginnen. Het fundament van Van Rhijn Bouw is gelegd.

1973

Volgende stap

Zonen Jan, Jaco en Hans van Rhijn nemen vanaf 1973 samen met compagnon Jan van Duijn in de loop der jaren het stokje over. De projecten werden steeds groter en onze eigen projectontwikkeling groeide. Benieuwd hoe dat precies ging? Dat lees je in ons jubileumboek.

2021

Derde generatie

Ondertussen staat de 3e generatie aan het roer. André en Jaap van Rhijn en Helmut Schwaneberg bouwen met een bevlogen team verder aan ons prachtige -vinden wij zelf- familiebedrijf.

Met elkaar zetten wij onze schouders onder de forse bouwopgave waar wij als Nederland voor staan

Ambitieus en gedreven

Een team met ambitie. Een team dat houdt van innoveren, digitaliseren en verduurzamen. Dit zijn onze 5 kernwaarden ->

Hogere klantwaarde

Transparante klantcommunicatie heeft onze focus. Een voorbeeld van service optimalisatie is het handboek ‘Wonen in Nieuwbouw’ waarin we kopers uitleggen hoe ze hun woning onderhouden om garantie te behouden.

Duurzaamheid

Van duurzame inzetbaarheid en veiligheid van collega’s tot het vergroenen van het wagenpark en bouwen met groene gevels en sedumdaken. Daarnaast zijn we partner van Circulair West.

Efficiënt proces

Van ontwikkeling tot uitvoering; we monitoren en optimaliseren ons proces continu. BIM bijvoorbeeld helpt ons om efficiënter te werken.

Stabiele onderneming

We zoeken constant naar de juiste balans in projecten in eigen ontwikkeling en bouwen voor opdrachtgevers. Daarnaast investeren we tijd en geld in innovaties.

Ontwikkeling medewerkers

De bouw kent veel zware beroepen. Duurzame inzetbaarheid is daarom voor ons van cruciaal belang. We zetten in op vitaliteit en ontwikkeling van onze collega’s met o.a. bootcamps, wandelclub, vers fruit en scholing.

Van Rhijn Groep

We ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden woningen en werkplekken waarin iedereen zich thuisvoelt.

Certificaten

Recente projecten

Groot, klein, hoog, laag; ons bouwhart gaat van alle projecten sneller kloppen. Even binnenkijken bij onze projecten?

Alle projecten
1 / 3
Foto van De Herentuyn
Foto van De Premier
Foto van Mariënhof

De Herentuyn

In ontwikkeling

Wonen in het historische dorpscentrum van oud-Voorburg. Wij bouwen 37 comfortabele en energiezuinige appartementen, stadswoningen en herenhuizen...

Bekijk dit project

De Premier

In ontwikkeling

Op de hoek van de Vijf Meilaan en de Churchillaan komt een groen appartementencomplex met ca. 350 appartementen. Een mix van vrijesector-,...

Bekijk dit project

Mariënhof

In aanbouw

Mariënhof wordt gebouwd in een u-vorm met in het hart een semi-openbaar binnenhof met privétuinen en een gemeenschappelijk deel. Aan de...

Bekijk dit project