Onderdeel van

Van Rhijn Thuisbasis

Concepten

Betaalbare woningen in een kortere tijd. Standaard, maar wel met een authentieke uitstraling. Zo verhoog je het ontwikkel- en bouwtempo en ga je voor duurzaam.
Foto van Concepten

Duurzame keuze

Sneller ontwikkelen en bouwen

Slimmer en sneller ontwikkelen en bouwen kan met onze woonconcepten. Dit alternatief is niet meer weg te denken. De voorbereiding gaat sneller, de bouwtijd wordt korter en de impact op de omgeving is minder heftig. De bouwmethode is flexibel en de gevel wordt door de architect ontworpen. Een ‘authentieke standaard’ noemen wij het. Dat is de kracht van onze woonconcepten.

Constant verbeteren en efficiënter bouwen

Prefab bouwen heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld het vooraf technisch uitwerken in BIM -en daardoor minder faalkosten- en de mogelijkheid om het product continue te optimaliseren en verbeteren. Je kan o.a. kiezen om ‘gevelklaar’ te bouwen. De naam zegt het al. De gevels komen zo uit de fabriek en daardoor  zijn we minder afhankelijk van invloeden van buitenaf zoals het weer.

We verhogen het ontwikkeltempo, verlagen de faalkosten en bouwen sneller. Dát is bouwen aan de toekomst.

Standaard, maar flexibel

Wij helpen je met de standaard zodat jouw project sneller af is. Jij bepaalt zelf de uitstraling. Dat kan op twee manieren; Van Rhijn Thuisbasis of ApparterrA.

Ik wil meer weten

Van Rhijn Thuisbasis

Van Rhijn Thuisbasis biedt standaard eengezinswoningen. De uitstraling van de gevel kan je zelf bepalen. Zo blijft jouw woonwijk authentiek. Deze standaard woningen zijn voorzien van alle comfort. Energiezuinig en volledig geoptimaliseerd. De ideale oplossing om in korte tijd betaalbare en duurzame woningen te realiseren.

ApparterrA

ApparterrA is een gelijkvloerse, grondgebonden woning met eigen tuin en aangrenzend een parkeerplaats. Een woning die past bij verschillende levensfases en voldoet aan verschillende woonwensen. Het ideale alternatief voor een appartement voor starters tot senioren.

Iedereen een thuis

Woningen. Nederland heeft er meer van nodig om iedereen een thuis te kunnen geven. Dat vraagt om efficiënter ontwikkelen en bouwen. Woonconcepten zijn een oplossing om in korte tijd betaalbare en duurzame woningen te realiseren.

Woonconcepten

Van Rhijn Thuisbasis en ApparterrA zijn onze woonconcepten. Elk concept heeft zijn eigen unieke voordelen.

Bouwmethoden

Bouwen kan op verschillende manieren; gevelklaar, prefab betoncasco of traditioneel kalkzandsteen.

Innovaties

We engineeren onze projecten in BIM en gebruiken de modernste bouwtechnieken.

Duurzaamheid

Met woonconcepten geven we antwoord op de vraag vanuit de markt voor meer woningen. Dát is bouwen aan de toekomst.

Wij bouwen onze woonconcepten o.a. voor

Recente projecten

Groot, klein, hoog, laag; ons bouwhart gaat van alle projecten sneller kloppen. Even binnenkijken bij onze projecten?

Alle projecten
1 / 3
Foto van De Groene Prins
Foto van De Boslaan (De Veurse Horsten)
Foto van Buitenplaats de Horst (De Veurse Horsten)

De Groene Prins

In ontwikkeling

Aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag bouwen wij 13 stadswoningen en 55 sociale huurappartementen. Wonen in De Groene Prins betekent volop...

Bekijk dit project

De Boslaan (De Veurse Horsten)

In ontwikkeling

Landelijk wonen met een fantastisch uitzicht over het veenweidelandschap. Waar de Noordteylaan eindigt in een boslaantje, ligt ‘De...

Bekijk dit project

Buitenplaats de Horst (De Veurse Horsten)

In ontwikkeling

Midden in de natuur, tussen de weilanden bouwen wij 36 riante woningen. Door de groene omgeving ervaar je een ultiem gevoel van vrijheid, terwijl...

Bekijk dit project