Huurappartementen voor senioren in Hillegom

24 mei 2024

Huurappartementen voor senioren in Hillegom

Met veel plezier werken wij opnieuw samen met woonstichting Stek. Jaap van Rhijn en Joke van den Berg van Stek tekenden op 17 mei dan ook met lachende gezichten de realisatie-overeenkomst.

Toekomstbestendige appartementen voor 55-plussers

Elk van de 39 driekamerappartementen op de locatie van de oude Savioschool in Hillegom zal worden uitgerust met een warmtepomp, warmteterugwinsysteem voor de ventilatie en zonnepanelen. Daarmee bouwen we toekomstbestendige en energiezuinige woningen waar we trots op zijn!

Volgens woonconcept ‘Wonen met een Plus’ wordt er op deze locatie een mooi pakket van services en faciliteiten aangeboden en staan woon- en leefgemak hoog in het vaandel. Zo heeft het gebouw een toegankelijke indeling, wordt er gebruik gemaakt van slimme technologie en is er een gemeenschappelijke ruimte die uitnodigt tot ontmoeting en ontspanning. Bewoners kunnen zo nodig gebruik maken van uitgebreide zorg van Marente. Dit alles zorgt ervoor dat bewoners zo lang mogelijk op een plezierige manier zelfstandig kunnen blijven wonen.

Naar verwachting worden de appartementen in het derde kwartaal van 2025 opgeleverd. Marente wijst 22 appartementen toe aan bewoners met een intensieve en langdurige zorgvraag. Een paar maanden voor de oplevering adverteert Stek de overige 17 woningen via Huren in Holland Rijnland.