Viering start bouw Offem Zuid in Noordwijk

Na een succesvolle verkoop is begin juni de bouw gestart van de eerste 113 woningen van Offem Zuid in Noordijk. Gisteren vierde VOF Ontwikkelingscombinatie Nieuw Offem Zuid, een samenwerking tussen projectontwikkelaar BPD en Van Rhijn Projektontwikkeling, dit samen met de kopers, Wethouders Hans Bakker en Gerben van Duin van de gemeente Noordwijk en andere betrokkenen op de bouwplaats.

Het was woensdagmiddag een drukte van jewelste op de bouwplaats van Offem Zuid. Circa 200 toekomstige bewoners waren aanwezig om hun nieuwe buren te ontmoeten en met elkaar te toosten op een voorspoedige bouw. Na een welkomstwoord door Theo van der Plas, Ontwikkelingsmanager bij BPD, sloegen de wethouders een symbolische paal in de grond. Na dit officiële moment en speeches van Wethouder Bakker en Jan van Duijn, Projectontwikkelaar/ Directeur bij Van Rhijn Bouw BV, was er een gezellige borrel.

Over Offem Zuid
Offem Zuid wordt een nieuwe woonwijk die de entree van Noordwijk verrijkt. Er komen totaal zo’n 750 woningen, waarvan BPD en Van Rhijn Projektontwikkeling er circa 240 ontwikkelen. Fase 1 bestaat uit 113 woningen, die zijn te verdelen in 10 woningtypen. Er komen prachtige huizen langs de singel, starterswoningen, herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, schitterende twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s. De rijke architectuur is passend bij het authentieke karakter van de chique Voorstraat en bij het lommerrijke karakter van Landgoed Offem. De nieuwbouw is ontworpen door twee architecten; Architectenbureau van Manen en Venster Architekten.

De verkoop van de volgende 49 woningen van Offem Zuid fase 2 staat gepland voor het eind van de zomer van 2018. Hier komen herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, rijwoningen, vier-onder-een-kapwoningen XL en twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s in de ‘Landgoedzone’.

Voor meer informatie: www.nieuwbouw-offemzuid.nl

Viering start bouw Offem Zuid in Noordwijk