Van Rhijn Bouw Renovatie & Onderhoud genomineerd voor Sterkste Schakel

Onze afdeling Renovatie en Onderhoud is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland. Dit is een regionale verkiezing voor ondernemingen die opvallen door service en klantgerichtheid. We vinden het een hele eer!

Om genomineerd te worden voor De Sterkste Schakel Verkiezing moet je voorgedragen worden door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Dank daarvoor.

Partner voor (grootschalig) onderhoud en renovatie
Van Rhijn Bouw Renovatie en Onderhoud verzorgt bestaand vastgoed. Op het vlak van renovatie variëren de werkzaamheden van het aanpassen van een zogenaamde ‘mutatiewoning’ tot het compleet ‘strippen’ en herbouwen van verouderde (woon)complexen. Onze vakmensen zijn hierbij gewend om in bewoonde staat te werken. Op het gebied van onderhoud richten we ons met name op woningbouwcorporaties, VvE’s, zorginstellingen, scholen en bedrijven met een dienstenpakket dat onder andere planmatig onderhoud, klachtenafhandeling en servicewerk omvat.

24/7 bereikbaar
Naast timmerlieden beschikt onze afdeling Renovatie en Onderhoud onder meer over vaste, eigen, loodgieters, metselaars, stucadoors en tegelzetters. Zo kunnen we vrijwel alle klussen snel en compleet afhandelen. En om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is de afdeling 24 uur per dag bereikbaar.

Verkiezing najaar 2023
Wij strijden mee om de eretitel in de sector Bouw, Installatie & Techniek Klein. De finale is in het najaar van 2023 en dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen. Wij hebben er zin in!

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website van De Sterkste Schakel.

Van Rhijn Bouw Renovatie & Onderhoud genomineerd voor Sterkste Schakel