Van Rhijn Bouw & Stek tekenen overeenkomst

Op 26 april j.l. tekenden Stek en Van Rhijn Bouw de overeenkomst voor de bouw van zestien seniorenappartementen en zeven eengezinswoningen in de Leembruggenstraat te Hillegom. De nieuwbouw start na de zomer. De huurprijzen liggen tussen de € 675,- en € 710,-. Naast de huurwoningen voor Stek bouwt Van Rhijn Bouw ook acht eengezinswoningen (verkoopprijzen vanaf € 230.000) die bestemd zijn voor de verkoop. De verkoop van de woningen zal binnenkort starten via De Leeuw Makelaardij.

 
In de oude Leembruggenstraat stonden 40 kleine eengezinswoningen. Deze zijn in 2015 gesloopt. In het nieuwe plan worden er minder woningen teruggebouwd, maar er komt op verzoek van de gemeente Hillegom een mooie groenstrook tussen de woningen en de Avenbeeck. De gemeente Hillegom gaat dit park inrichten.

 
Stek heeft naast de gemeente ook de bewoners actief betrokken bij de plannen voor de nieuwbouw. ‘Dit heeft geresulteerd in een plan dat goed aansluit op zowel de wensen van de bewoners als die van Stek. Wij zijn erg tevreden met het ontwerp dat door STOL architecten en Van Rhijn Bouw is gemaakt. Wij zijn blij dat er weer nieuwe woningen beschikbaar komen in Hillegom voor onze bewoners’, aldus Stek-bestuurder Hans Al.

Van Rhijn Bouw & Stek tekenen overeenkomst