Start verkoop De Twee Hofjes te Rijnsburg

Donderdag 15 september startte officieel de verkoop van nieuwbouwproject De Twee Hofjes te Rijnsburg. Dit project bestaat uit 15 gelijkvloerse patiowoningen met eigen tuin en parkeerplaats. Deze unieke woningen worden in twee sfeervolle woonhofjes gerealiseerd tussen de Collegianten- en Brouwersstraat.
De start verkoop vond plaats in De Burgt te Rijnsburg. Geïnteresseerden kwamen in grote getalen de brochure en het inschrijfformulier afhalen en men was erg enthousiast over de woningen. Binnen het project is er de keuze uit verschillende woningtypes, variërend van 84m2 tot 92m2, met twee of drie slaapkamers.

 
De 15 woningen zijn gebaseerd op het ApparterrA-concept van Van Rhijn Bouw. Dit bijzondere woonconcept kenmerkt zicht door de gelijkvloerse, levensloopbestendige woning mét eigen tuin en parkeerplaats. Het biedt zo een fijn alternatief voor een appartement, voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en comfort. Er werden al eerder twee ApparterrA-projecten gerealiseerd in Heemskerk. Wonen in De Twee Hofjes kan vanaf € 233.500,- v.o.n. Voor meer informatie kan men terecht bij Van der Meer Makelaars of www.wonenindetweehofjes.nl.

Start verkoop De Twee Hofjes te Rijnsburg