Valkenburgseweg 62 te Katwijk

In het tweede kwartaal van 2017 wordt ons eigen kantoor verbouwd. Er worden meer werkplekken gecreëerd, het gebouw wordt duurzamer door onder andere zonnepanelen en led-verlichting en qua uiterlijk worden de entree, kantoor en magazijn meer een eenheid.

Qua interieur zal het kantoor ook compleet vernieuwd worden. Open ruimtes met veel glas markeren de diverse kantoren en spreekkamers. Grote ramen en nisjes om te vergaderen wisselen elkaar af. Er wordt een grote presentatieruimte gerealiseerd en het aantal spreekkamers wordt verhoogd. Het zal een gebouw worden dat veel beter past bij wie wij als Van Rhijn Bouw zijn.

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind 2017 afgerond zijn.

Architect: Architectenbureau Van Manen
Opdrachtgever: Van Rhijn Groep
Projectenoverzicht
Utiliteitsbouw

Delen

 

Voortgang

Mei 2017

Juni 2017

Augustus 2017

Oktober 2017