Woonconcepten

De markt van nu vraagt om efficiëntie, snelheid en lage kosten. Maar ook om bouwen naar wens en individuele behoeften. Onze woonconcepten maken een combinatie van al deze factoren mogelijk.

VRB Keuzewoning

De VRB Keuzewoning is kostenbesparend, heeft een efficiënte bouwmethode en een korte productietijd. Dat biedt de mogelijkheid tot het bouwen van slimme, betaalbare woningen op zowel grote als kleine schaal.

Het concept is dankzij haar flexibiliteit en de vele mogelijkheden toepasbaar op vrijwel iedere locatie. Elke VRB Keuzewoning heeft namelijk zijn eigen keuzemogelijkheden. Zo is er onder andere een vrije keuze in beukmaat, gevel en plattegronden. Het eindresultaat is een kwalitatief uitstekende woning die, zelfs tot op individueel niveau, aan te passen is op de wensen van de toekomstige bewoners en hun gezinssituatie. Klik hier om meer te lezen over dit concept.

ApparterrA

ApparterrA is een gelijkvloerse, grondgebonden woning met eigen tuin op een perceel van 120 m2, met aangrenzend een parkeerplaats. De woning biedt alle hedendaagse voorzieningen en comfort, kent doorgroeimogelijkheden en is levensloopbestendig. En is – door het slimme ontwerp en de efficiënte bouwwijze – bovenal betaalbaar.

ApparterrA biedt bewoners een woning die past bij hun levensfase en hun woonwensen. Het ideale alternatief voor een appartement voor doelgroepen van starters tot senioren. Klik hier voor meer informatie over ApparterrA.

Woonconcepten