Renovatie & Onderhoud

Ideale partner voor (grootschalig) onderhoud en renovatie

Naast grootschalige bouwprojecten is Van Rhijn Bouw ook actief op het gebied van renovatie en onderhoud. Met drie vestigingen strekt ons werkgebied zich uit tot zowel Noord- als Zuid-Holland. De afdeling renovatie en onderhoud is volledig gedigitaliseerd. Hiermee nemen wij onze opdrachtgevers veel werk uit handen en het zorgt voor een optimum aan efficiency. Diverse grote woningcorporaties kunnen dit succes onderstrepen.

Renovatie

Op het vlak van renovatie variëren de werkzaamheden van het aanpassen van een zogenaamde “mutatiewoning” tot het compleet “strippen” en herbouwen van verouderderde (woon)complexen. Onze vakmensen zijn hierbij gewend om in bewoonde staat te werken.

Onderhoud

Op het gebied van onderhoud richt Van Rhijn Bouw zich met name op woningbouwcorporaties, VVE’s, zorginstellingen, scholen en bedrijven met een dienstenpakket dat onder andere planmatig onderhoud, klachtenafhandeling en servicewerk omvat.

24/7 bereikbaar

Naast timmerlieden beschikt de afdeling renovatie en onderhoud onder meer over vaste, eigen, loodgieters, metselaars, stucadoors en tegelzetters. Zo kunnen vrijwel alle klussen snel en compleet worden geklaard. En om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is de afdeling 24 uur per dag bereikbaar. Een duidelijke toegevoegde waarde, mede vanwege de korte lijnen en goede afstemming.

Renovatie & Onderhoud