Projectontwikkeling

Waarde toevoegen aan de omgeving

Binnen deze tak van sport denken wij in kansen, niet in bedreigingen. Soms horen hier out-of-the-box oplossingen bij, die omvangrijke of complexe projecten mogelijk maken. Binnen de projectontwikkeling focussen wij niet alleen op de eigen locatie en woonbehoeften van toekomstige bewoners, maar proberen wij ook altijd te zoeken naar projecten die waarde toevoegen voor de omwonenden én aan de omgeving.

Onze solide, financiële basis stelt ons in staat om risico’s te kunnen nemen en dragen. Als ontwikkelende bouwer kunnen wij daarnaast in een vroeg stadium al bijsturen op het gebied van prijs en kwaliteit. Dit heeft als voordeel dat beslissingen sneller genomen kunnen worden en de lijnen kort zijn. In sommige ontwikkeltrajecten en pré.

Woonconcepten

Binnen onze eigen projectontwikkeling maken wij regelmatig gebruik van onze woonconcepten ApparterrA en VRB Keuzewoning. Deze multi-toepasbare, cascobouwsystemen werken kostenbesparend en zijn ideaal om te bouwen naar individuele wensen. Klik hier om meer te lezen over deze woonconcepten.

Binnenstedelijke herstructurering

Van Rhijn Projektontwikeling is ook volop actief in binnenstedelijke herstructurering. Juist hier geldt ook dat intensieve samenwerking tussen de betrokken partijen de beste resultaten oplevert. Logisch dat Van Rhijn Bouw ook in dit marktsegment uitstekende resultaten boekt, zowel in de planvorming als in de daaropvolgende bouw.

Projectontwikkeling