Open Huis toont Van Rhijn Bouw nieuwe stijl

Bij Van Rhijn Bouw bruist het van de nieuwe ontwikkelingen. Zo komt er een nieuwe generatie aan, die het Katwijkse familiebedrijf in dezelfde stijl voort wil zetten. Mede in dat kader is het bestaande kantoor aan de Valkenburgweg compleet vernieuwd en uitgebreid. Donderdag 28 juni stonden van 16.30 uur de deuren open voor genodigden en relaties om Van Rhijn Bouw nieuwe stijl te komen bekijken.

Een prachtige zonnige dag. Een fraai nieuw kantoor. En bij de compleet vernieuwde entree werd je persoonlijk verwelkomd door de directie, de heren Jan en Hans van Rhijn en Jan van Duijn. Het is een geslaagd Open Huis geworden. Drukbezocht door vele relaties en bekende uit het uitgebreide netwerk. In ruim 45 jaar opgebouwd met degelijk vakwerk, intensieve samenwerking en het leveren van kwaliteit.
Maar de ontwikkelingen gaan door. Een fiks aantrekkende bouwsector. Een flinke groei van het personeelsbestand en … de nieuwe generatie: Andre, Henri en Jaap van Rhijn en Helmut Schwaneberg met verfrissende ideeën en nieuw elan. Voldoende redenen dus om het bestaande kantoor een flinke facelift te geven. Het kantoor aan de Valkenburgseweg 62 heeft een complete metamorfose ondergaan en is recent in gebruik genomen.

124 zonnepanelen op dak!
Het vernieuwde gebouw is onder te verdelen in drie separate delen: de entree, het kantoor en het magazijn. Bij het nieuwe ontwerp – Architectenbureau Van Manen – is gestreefd om meer eenheid te creëren tussen deze verschillende onderdelen. Gekozen is voor een heldere route in plaats van de vroegere ‘slingergang’. De kantoren zijn langs de gevels gesitueerd. In het midden zijn de overige functies in een langwerpige ‘kern’ geplaatst. Met onder andere spreekkamers, informele overlegplekken, bergruimte, de lift en toiletten. In het midden van het gebouw ligt een vide, inclusief een groen begroeide wand een strakke, betonnen trap. Op de begane grond is een grote ‘familietafel’ gerealiseerd.
Qua interieur is het kantoor compleet vernieuwd. Met open ruimtes en veel glas. Grote ramen en nisjes om te vergaderen wisselen elkaar af. Plus een aparte, grote presentatieruimte en meer spreekkamers. En op het dak liggen 124 zonnepanelen. Immers, ook duurzaamheid staat bij van Rhijn Bouw nieuwe stijl hoog op de agenda. Met deze complete facelift is het kantoor klaar voor de toekomst! Een inspirerend gegeven. Zowel voor de directie als voor alle medewerkers.

Open Huis toont Van Rhijn Bouw nieuwe stijl