Nieuwbouw te Zaandam voor Odion

In opdracht van Odion bouwt Van Rhijn Bouw een nieuw appartementencomplex aan de Bristolroodstraat in Zaandam. Deze twee oude panden van Odion maken plaats voor een duurzaam nieuwbouwproject waar 35 mensen met een verstandelijke beperking gaan wonen. Eind maart gaat de sloopkogel door de huidige panden. In april zal naar verwachting gestart worden met de bouw.

Het nieuwbouwproject omvat naast de begane grond twee etages. Kenmerkend voor het pand is de frisse uitstraling en dat het gebouwd wordt met veel aandacht voor duurzaamheid. Hierbij maakt Odion gebruik van de laatste technieken.

Doordat Odion in eigen beheer ontwikkelt, kan er direct ingespeeld worden op diverse behoeften van cliënten. Al van de ontwerpfase af, worden de plannen steeds weer getoetst aan de wensen en behoeften van cliënten en medewerkers. En met oog voor toekomstbestendigheid.

Op 9 maart jl. bespraken directeur Jan van Rhijn van Van Rhijn Bouw BV en bestuurder Henk Steen van Odion de plannen en tekenden de gunningsbrief voor het bouwen van het appartementencomplex.

De verwachte oplevering van het appartementencomplex is voorjaar 2018. Het complex is de vervanging voor de huidige bewoners van Odion-woonlocaties De Wieken in Oostzaan en Skepehoeck in Zaandam.

Nieuwbouw te Zaandam voor Odion