32 sociale huurappartementen voor Woonstichting Stek in Hillegom

Voor Stek bouwen we in De Witte Tulp in Hillegom een appartementencomplex met een traditionele architectuur, strakke uitstraling en een tulp als blikvanger op de gevel. Stek heeft hier onlangs met ons de koop- en aannemingsovereenkomst voor getekend en gaat deze 32 energiezuinige appartementen na oplevering verhuren.

Plan De Witte Tulp
In het plan bouwen we in totaal 115 woningen, van eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, beneden-bovenwoningen tot diverse types appartementen. Zowel huur als koop, in verschillende prijsklassen. Op www.wonenindewittetulp.nl krijgt u een goed beeld van hoe de gasloze nieuwbouwwijk er straks uit komt te zien.

Start bouw
We beginnen in augustus met het bouwen van de eerste fase van De Witte Tulp. De 32 huurappartementen maken hier deel van uit en we verwachten deze in Q1 2025 aan Stek op te leveren.

Interesse in een sociale huurwoning?
Zodra de appartementen beschikbaar zijn, worden ze gepubliceerd op de website van Stek. De woningen worden aangeboden via het woonruimteverdeelsysteem www.hureninhollandrijnland.nl. Daar kun je reageren op een woning. Om te kunnen reageren moet je wel staan ingeschreven bij Huren in Holland Rijnland.

v.l.n.r. Jan van Duijn (namens verkoper grond), Jaap van Rhijn (directeur Van Rhijn Bouw) en Hans Al (directeur-bestuurder Stek)

32 sociale huurappartementen voor Woonstichting Stek in Hillegom