Dag van de Bouw

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseert Bouwend Nederland in samenwerking met haar leden de Dag van De Bouw. Tijdens deze dag stellen zo’n 200 bouwplaatsen hun deuren open voor het grote publiek. Ook Van Rhijn Bouw doet mee. En dit jaar met maar liefst twee bouwlocaties in Leiden en Beverwijk.

In Leiden (Langebrug 60) nodigen wij u graag uit om ons project Studentenhuisvesting Langebrug te bekijken. Dit project wordt gerealiseerd in opdracht van DUWO en bestaat uit 216 studenteneenheden, verdeeld over vier gebouwen. De eerste drie gebouwen zullen rond september/oktober 2016 gereed zijn, het vierde gebouw wordt eind 2016 opgeleverd.

In Beverwijk (Plesmanweg 315) bent u van harte welkom in De Wijkerbaan, waar momenteel het sluitstuk wordt gebouwd: Residence Korona. Deze toren mag zich met 22 bouwlagen de hoogste toren in de IJmond noemen en bestaat uit 107 appartementen. De Dag van de Bouw is hier wel heel speciaal, want men kan hier tegen een kleine vergoeding een rondje maken in de bouwkraan. Deze inkomsten komen ten goede aan het goede doel Fiets voor een Huis. Met een team van collega\’s fietsen wij in het kader van dit goede doel op 16 juli 2016 naar de top van de Galibier in Frankrijk. Meer weten of een donatie doen aan ons team? Klik hier.

De bouwplaatsen zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot dan!

Dag van de Bouw