Jubileumboek 50 jaar ontwikkelen en bouwen

Met een 50-jarig jubileum van een bedrijf zoals het onze, kunnen we nooit alles vertellen en laten zien. Toch is de nieuwe directie erin geslaagd om 50 jaar Van Rhijn Bouw een gezicht te geven in de vorm van een jubileumboek. Dit boek biedt dan ook een indrukwekkende terugblik over 50 jaar ontwikkelen en bouwen.

Van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel te Leiden in november 1971 door oprichter en grondlegger Jan van Rhijn senior, tot de overname van de derde generatie op 1 januari 2021. Deze 50-jarige mijlpaal krijgt extra betekenis met deze overname van Van Rhijn Bouw door André van Rhijn, Jaap van Rhijn en Helmut Schwaneberg van de scheidende directie, Jan van Rhijn, Hans van Rhijn en Jan van Duijn. Zo blijft Van Rhijn Bouw een echt familiebedrijf.

In dit kader spreekt de nieuwe directie hun dank uit voor de kansen die zij gekregen hebben om zichzelf te ontwikkelen binnen het bedrijf en het vertrouwen dat heeft gezorgd voor het leiden van ons bedrijf. Daarbij bedanken ze ook alle medewerkers die zich in de afgelopen 50 jaar hebben ingezet voor ons bedrijf. Met dit jubileumboek tonen zij hun waardering en respect voor Van Rhijn Bouw anno nu en hopen ze dat we als Katwijks familiebedrijf een mooie toekomst tegemoet gaan.

Klik hier voor ons jubileumboek. Zo ziet 50 jaar ontwikkelen en bouwen door Van Rhijn Bouw eruit!

Jubileumboek 50 jaar ontwikkelen en bouwen